Hääkuvauksiin on tarjolla muutama valmis esimerkkipaketti, mutta kysy rohkeasti tarjousta juuri sinun toiveidesi mukaan! Hääkuvauskauden (touko-elo) ulkopuolella kuvauksiin saa 15% alennuksen. Saman alennuksen saa nopean varaajan etuna mikäli varaa kuvauksen seuraavalle hääkuvauskaudelle (tai pidemmälle) ennen syyskuun loppua. Hääkuvausten varausmaksu on 20% kuvausten hinnasta ja se vähennetään kokonaan kuvausten loppusummasta.
Häämuotokuvaus alk. 450€
Paketti sisältää kuvauksen suunnittelun, kuvauksen ja 50+ kuvaa digitiedostoina
​​​​
Häämuotokuvaus ja vihkiminen alk. 650€
Paketti sisältää kuvauksen suunnittelun, kuvauksen ja 150+ kuvaa digitiedostoina

Häämuotokuvaus, vihkiminen ja juhla (sis. dokumentaarista juhlan kuvaamista 6h) alk. 1600€
Paketti sisältää kuvauspalaverin ja kuvauksen suunnittelun (mieluiten kasvokkain, mutta tarvittaessa etänä), kuvauksen ja 500+ kuvaa digitiedostoina. Lisäksi on mahdollisuuksien mukaan sovittavissa kuvauspalaverin yhteyteen maksuton pariskuntakuvaus.

Koko päivän hääkuvaus aamuvalmisteluista iltamyöhään (sis. häämuotokuvaus ja vihkiminen, kuvausaika yht. 12h) alk. 1900€
Paketti sisältää kuvauspalaverin ja kuvauksen suunnittelun (mieluiten kasvokkain, tarvittaessa etänä), kuvauksen ja 800+ kuvaa digitiedostoina. Lisäksi on mahdollisuuksien mukaan sovittavissa kuvauspalaverin yhteyteen maksuton pariskuntakuvaus.
Back to Top