Palvellakseni parhaiten erityylisiä asiakkaita, olen päätynyt pääasiassa kahteen erikokoiseen kuvauspakettiin: MINI sopii niille, joille riittää muutama huolellisesti käsitelty kuva, MAXI on parempi niille, jotka haluavat täyden galleriallisen kuvia ilman karsintaa. Lisäksi on tarjolla pari erilaista dokumentaarisen kuvauksen pakettia, joissa tallennetaan muiden kuvien ohella myös paljon ihania yksityiskohtia. Myös MINI-paketteihin on ostettavissa lisäkuvia ao. hinnaston mukaan: 
LISÄKUVAHINNASTO
1 kpl 20€
3 kpl 50€
5 kpl 75€
10 kpl 100€
15 kpl 125€
20 kpl 150€
30 kpl 175€
koko galleria alk. 200€ (alkaen-hinta sisältää väh. 40 kuvaa, koko gallerian hinta määräytyy tapauskohtaisesti gallerian koon mukaan)
Matkakulut sisältyvät hintaan 10km säteellä Salon keskustasta, sen ylittävältä osuudelta veloitetaan matkakorvauksia 0,5€/km. (Turun, Raaseporin, Rauman ja Uudenkaupungin alueilla voidaan matkakorvaukset sopia tapauskohtaisesti.) 
Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%. 
​​​​​​​
Alla on listattu kaikkien kuvapakettieni hintatiedot. Tarkemmat esittelyt ja esimerkkikuvia löydät Kuvauspaketit-välilehdeltä. 
Huom! Palaavan asiakkaan etu -10% koskee kaikkia paketteja. Eli kun olet kerran ollut kuvattavani, vähennetään jatkossa kaikkien kuvausten (myös hääkuvausten ja muiden juhla- ja tapahtumakuvausten) hinnasta 10%. (Etu ei koske teemallisia minikuvauksia kuten esim. joulukorttikuvauksia.) 
Olen erittäin kiitollinen saadessani käyttää kuvianne kotisivuillani ja sosiaalisen median kanavissani ja vastineeksi julkaisuluvasta saatte ylimääräisiä kuvia (MINI-paketit) tai 10% alennuksen kuvauksen loppusummasta (MAXI-paketit ja tapahtumakuvaukset). 

KUVAPAKETIT

Newborn MINI 285€ / 5 kuvatiedostoa / 1-2h 
Newborn MAXI 425€ / 40+ kuvatiedostoa / 2-4h
Newborn + perhe MINI 375€ / 10 kuvatiedostoa / 1-2h
Newborn + perhe MAXI 505€ / 50+ kuvatiedostoa / 2-4h
Uuden elämän alku - Lifestyle-tyyppinen vastasyntyneen ja perheen kuvaus vauvan kotona 555€ / 60+ kuvatiedostoa / 3-4h

Lapsikuvaus MINI 195€ / 5 kuvatiedostoa / 1h
Lapsikuvaus MAXI 295€ / 40+ kuvatiedostoa / 1-1,5h
Perhekuvaus/Sisaruskuvaus MINI 285€ / 10 kuvatiedostoa / 1h
Perhekuvaus/Sisaruskuvaus MAXI 390€ / 50+ kuvatiedostoa / 1-1,5h
Hetki elämää - Dokumentaarinen perhekuvaus 445€ / 60+ kuvatiedostoa / 2-3h

Odotusajankuvaus MINI/Pariskuntakuvaus MINI 195€ / 5 kuvatiedostoa / 1h
Odotusajankuvaus MAXI/Pariskuntakuvaus MAXI 295€ / 40+ kuvatiedostoa / 1,5h

Henkilökuvaus MINI 175€ / 5 kuvatiedostoa / o,5-1h
Henkilökuvaus MAXI 245€ / 30+ kuvatiedostoa / 1-1,5h

Lemmikkikuvaus MINI 195€ / 5 kuvatiedostoa / 1h
Lemmikkikuvaus MAXI 295€ / 30+ kuvatiedostoa / 1,5h
HÄÄT 
Häämuotokuvaus alk. 450€ (sis. 50+ kuvatiedostoa)
Häämuotokuvaus ja vihkiminen alk. 650€ (sis. 150+ kuvatiedostoa)
Häämuotokuvat, vihkiminen ja juhla (sis. 6h juhlan kuvaamista) alk. 1600€ (sis. 500+ kuvatiedostoa)
Koko päivän paketti aamuvalmisteluista iltamyöhään, sis. häämuotokuvaus ja vihkiminen (kuvausaika yht. 12h) alk. 1900€ (sis. 800+ kuvatiedostoa)
​​​​​​​
Kysy tarkempaa tarjousta juuri sinun toiveidesi mukaan!

MUUT TAPAHTUMAKUVAUKSET (hautajaiset, valmistujaiset, ristiäiset, syntymäpäivät...) 
hinnoitellaan tapauskohtaisesti riippuen kuvausajasta, tapahtuman sijainnista ja toimitettavien kuvien määrästä. Kysy tarjousta sinun tapahtumaasi!
alk. 170€/ensimmäinen tunti, seuraavat alkavat tunnit alk. 100e/h

YRITYS- JA TUOTEKUVAT
hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!


HUOMIOITAVAA
Ennen kuin varaat kuvauksen, tutustuthan rauhassa portfoliooni. Luethan myös tämän sivun huomiot. Varaamalla kuvauksen, hyväksyt kuvien toimitusta, maksamista ja julkaisua koskevat ehdot. 

KUVAUKSEN PERUMINEN/SIIRTÄMINEN
Mikäli joudut perumaan/siirtämään kuvauksen, ilmoitathan asiasta mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Hankalan sään sattuessa otan miljöökuvausten osalta itsekin yhteyttä, jotta voimme yhdessä sopia miten edetään.

KUVIEN TOIMITUS JA MAKSAMINEN
MINI-pakettien osalta saat kuvausten jälkeen mahdollisimman pian (muutaman viikon sisään) nähtäväksesi vesileimallisen kevyesti käsitellyn esivalintagallerian. Gallerian saatuasi sinulla on kaksi viikkoa aikaa valita haluamasi kuvat. Valintojen yhteydessä sinun on mahdollista esittää toiveita myös kuvien käsittelystä. Kun olen saanut valintasi, toimitan sinulle laskun ja sitten kun lasku näkyy minulle maksettuna, ryhdyn viimeistelemään kuviasi. Lopulliset kuvatiedostot toimitan sinulle viimeistään kolmen viikon kuluttua maksusta.
MAXI-pakettien, hääkuvausten ja dokumentaaristen kuvausten osalta saat mahdollisimman pian (muutaman päivän sisään) nähtäväksesi ensimmäiset "sneak peekit" eli muutaman esimerkkikuvan kuvauksistasi. Tällöin sinun on mahdollista esittää toiveita lopullisten kuvien sävymaailmasta tai muusta käsittelystä. Sneak peekien toimituksen yhteydessä toimitan myös laskun. Lopullisen gallerian saat niinikään mahdollisimman pian (viimeistään kuuden viikon kuluttua maksusta) ja kaikki gallerian kuvat ovat ladattavissa täysikokoisina tiedostoina.
Saat rajoituksetta teettää kuvistasi paperikuvia ja printtejä. 

JULKAISULUVAT
Sinulla on oikeus käyttää maksamiasi kuvia kaikissa muissa paitsi kaupallisissa tarkoituksissa (poislukien yritys-  ja tuotekuvaukset). Toiveeni olisi, että kuvien julkaisun yhteydessä mainitset kuvaajan. Hieman poikkeuksellisesti annan oikeuden myös käsitellä kuviasi haluamallasi tavalla, mutta siinä tapauksessa älä mainitse minun nimeäni kuvien yhteydessä.
En koskaan itse julkaise kuviasi kysymättä siihen erikseen lupaa.​​​​​​​
Back to Top