Kuva: Kaisa Ihamäki Photography

Moikka, kiva kun löysit sivuilleni!
Minä olen Tuija. Olen kotoisin Fiskarista, opiskelin Turussa ja asun nykyään mieheni ja kolmen lapsemme kanssa Salossa. Mainituilla alueilla teen erityisen mielelläni kuvauksia. Koulutukseltani olen kielten opettaja, joten palvelua saa suomen lisäksi myös ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi. 
Ensimmäisen järjestelmäkamerani ostimme minulle häälahjarahoillamme ja alkuun kuvasin lähinnä omia lapsiamme. Pikkuhiljaa alkoivat tutut ja puolitutut ja lopulta myös täysin vieraat kysyä minulta kuvauksia ja niin sitten päädyttiin tähän pisteeseen, että voin tehdä maksullisia asiakaskuvauksia. Enkä voisi olla asiasta onnellisempi.
Valokuvaus on minulle ihanaa vastapainoa perhe-elämälle. Sytyn jokaisesta kuvauksesta ja, jos mahdollista, vielä enemmän kuvien jälkikäsittelystä. Olen valtavan kiitollinen jokaisesta kerrasta, kun pääsen pieneksi osaksi kuvattavieni elämäntarinaa ja teen aina parhaani, jotta kuvamuistot olisivat ajan ja vaivan arvoiset.
Sivuillani voit tutustua erilaisiin kuvauspaketteihini ja aiempiin töihini. Jos et löydä etsimääsi sivuiltani, otathan rohkeasti yhteyttä.
Toivottavasti nähdään kuvauksissa!

Takuuvarmaa hääkuvaustyyliäni! :D Hyvin suurella todennäköisyydellä ilmestyn juhlakuvaukseen tämä mekko päälläni ja hiukset nutturalla. Ehkä ensi kaudeksi voisin harkita ostavani toisenkin mekon...

        
Back to Top